Crazy Candle Lady

Till alla ljusälskare rekommenderar jag detta ljus, denna doft ifrån Voluspa. Pink Citron luktar sött och fräscht utan att bli sliskigt. Som söt grapefrukt. 
Då sommaren hittills inte varit speciellt varm här i Jämtland så tänkte jag lyxa till med ett fint ljus nu på sensommaren. Typiskt nog så blev det riktigt fint och varmt nu när jag hämtade ut denna doftbomb. Å andra sidan är det roligt med bra väder under vår semester.
Eftersom att vi bor högst upp i vårt lägenhetshus, på takvåningen, så blir det varmare här än vad det är utomhus. Tidigare ikväll var det 24 grader i skuggan ute och 27 grader i vårt sovrum. Så mitt fina Voluspaljus har börjat smälta. Tacka vet jag den fina burken som går i ljusrosa, vitt och guld. Den matchar vardagsrumsbordets mässingben utmärkt. 
 
 
1 Marina:

skriven

har scrollat igenom din blogg och det känns som att titta in i mitt eget liv lite grann, förälskad i smink och doftljus. sen går jag själv igenom återkommande ångest, har dock inte varit och sökt hjälp för det då jag mesta dels reder ut det till slut. du är stark som delar med dig, det är skönt att veta att man inte är ensam i alla fall <3

Svar: Det är alltid roligt med positiv feedback! Tack!
Tove Sandelin

Kommentera här: