Livet som Pillertrillare

Om jag lever? Tack som frågar, men nej jag lever inte. Kalla det vad ni vill, men jag är i vilket fall inne på penicillinkur nummer 2 i mars månad. Om jag blir skräckslagen och får hemska flashbacks från våren 2013? Svar ja.
 
Jag är på bättringsvägen och idag kan jag kommunicera med tal, vilket inte var lika lätt igår och dagen innan det. Till och med skrivit tidrapport till både jobb och försäkringskassa. Planerat att svänga förbi skomakare, kemtvätt och lite andra hållplatser under morgondagen. Eftersom att jag inte bara är psykiskt, utan också fysiskt funktionsnedsatt för tillfället så tar jag såklart med mig min personliga assistent på dryga 70 år.
Vad jag vill ha sagt är att jag är i form för att klaga och tänka framåt. 
 

Roller Coaster

Efter en relativt jobbig gårdag och natt så mår jag förvånansvärt bra idag. Så nu ska jag ta vara på det och göra det jag känner för idag, för idag är jag faktiskt ledig. 
Mysmorgon i sängen med P, som för övrigt också hade en jobbig natt. Ibland är det bra att dela sitt liv med någon likasinnad, vi kan tycka synd om oss själva tillsammans.
 
Jag har planderat att städa sovrummet ordentligt. Min garderob har en tendens till att förflytta sig till golvytan bredvid min sänghalva när jag jobbar många dagar i rad, märkligt..

Varningsklockor som ringer

Inte första natten den här veckan som jag vaknar med hjärtklappning och ett tryck över bröstet.