Jag är okej, ändå

Fyra arbetsdagar kvar av 19 totalt. Jag kommer att klara av det, men jag kommer inte att göra om det.
Jag lovade mig själv att aldrig falla tillbaka i att inbilla mig att jag är hon som jag var. Nu har jag svikit det löftet, men till skillnad från förra gången så har det gått bra denna gång. Tack och lov.
Jag är bara 20 år gammal. Vi unga vuxna gör ofta misstag, har jag hört. Jag märker att jag känner att det är okej, jag känner att jag är okej. ÄVEN fast jag åter igen snubblat in i gamla vanor. 
Nu ska jag hålla andan i några få dagar till och avsluta den här veckan med ett läkarbesök på UPM. Förhoppningsvis det sista på väldigt länge. 

Eller?

Att jag valt att distansera mig från vissa personliga problemfyllda situationer, har lett till att jag nu kan välja vad jag vill lägga min egna mentala energi på. Samtidigt befinner jag mig i en tid, när min omgivning och mitt land gör mig besviken. Vilket har lett till en kronisk sorg, förtvivlan och hopplöshet.
De två senaste månaderna, har jag fått ta del av historier och människoöden som jag aldrig någonsin kommer att kunna förklara. Jag kan inte och jag vill inte hantera er som saknar medmänsklighet. Dessa problem är större än både mig och oss, vi kan inte göra mer än det vi gör. Jag kan inte göra mer än det jag gör. Eller?
 
 

Morotsliv

Arbetsplatsen jag numer tillhör, är otroligt fin. Att varje dag bli mött med vänlighet och respekt, är fantastiskt. Dessutom får jag skratta, ärligt, i alla fall en gång varje dag. Att skratta och le regelbundet är underskattat. 
 
Den riktigt tunga perioden är över, tack och lov. Nu i efterhand kan jag nästan helt säkert påstå att det berodde på nedtrappningen av Venlafaxinen. Därför, stannar jag kvar på 150mg/dag ett tag. Jag vill vara så stabil som möjligt när jag ska till London i vår. 
Förutom att jag ska till London, så vill jag göra högskoleprovet. Det är två delmål som får mig att hålla ihop för tillfället. Jag jobbar väldigt mycket just nu och behöver därför veta att jag så småning om kommer att nå fram till någonting.