Apropå Bråvalla

Det är sista natten här, på Bråvalla. Jag lämnar min camp tillsammans med två ur mitt sällskap för att gå till toaletten, men ändrar mig och springer tillbaka mot tältet utan mina två kompanjoner.
På vägen tillbaka så stannar jag och frågar en kille hur mycket klockan är. Han är ett huvud längre än mig och väger lite mer än han borde. Han ser ut att vara i samma ålder som mig. I vilket fall, han stannar till och tittar ner på mig. Jag ser antagligen både dragen och tokglad ut, men det är mörkt ute så jag vet inte hur mycket han uppfattar av mitt utseende. Med säker röst så svarar han "Det säger jag om du suger av mig".
Av ren reflex så hoppar jag bakåt och skriker allt vad jag har samtidigt som jag gestikulerar med hela kroppen "DET ÄR PÅ GRUND AV SÅNA SOM DIG SOM BRÅVALLA STÄLLS IN NÄSTA ÅR, DITT JÄVLA ÄCKEL!!"
Som svar på det säger han lågmält, men fortfarande förvånansvärt självsäkert, "Jävla hora.!"
 
Ingenting "mer än" det händer. Eller jo, de i campingarna runt omkring oss tjoar och klappar händerna efter mitt utbrott. Jag önskar att någon av alla vakter hade befunnit sig där. Jag önskar att någon mer hade hört. Jag önskar att jag hade litat på vårt system, så att jag kunnat anmäla grabben. Det gör jag tyvärr inte, jag är ganska säker på att en anmälan hade lett till vår dalande statistik gällande brott som "sexuellt ofredande", "sexuella trakasserier" m.m. och en massa arbete och tid för mig. Ingenting annat.
 
Att jag berättar det här, gör att jag blir kallad Femi-nazi. Då bär jag gärna det skällsordet med stolthet. 
1 Anonym:

skriven

Rätt👍🏽

Kommentera här: