Angesthjalpen

Min behandling, kbt:n via nätet, är avslutad. Jag har träffat min handledare, en legitimerad prykolog, för att summera dessa veckor samt haft ett sista telefonsamtal efter mötet.
Behandlingen är baserad på klassisk kbt och har, för mig, fungerat väldigt bra. Jag bor i en liten ort långt ifrån allt, därför har det varit skönt att slippa åka fram och tillbaka varje vecka. Mycket görs alltså via nätet och med hjälp av en fysisk bok, samt en cd:skiva. De första 4 kapitlen, hade jag redan gått igenom. Med mig själv och av mig själv. Däremot har de sista 4 kapitlen varit väldigt givande och lärorika. Totalt är det alltså åtta kapitel, som ungefär har tagit tio veckor att genomföra. 
Nu är såklart tanken att jag ska fortsätta med detta, för att inte falla tillbaka i gamla mönster. Denna behandling har gett mig ytterligare verktyg, men jag är inte frisk än.
 
Om ni, av någon anledning, har ångestproblem. Då tycker jag att ni ska kika in denna behandling! http://www.angesthjalpen.se/landing/angest/om.html