Hyfsat

Hej på er, här är jag, hyfsat okej dessutom.
Jag har inte skrivit allt för mycket, vilket oftast tyder på att jag mår lite bättre än normalt. Att skriva hjälper mig att ta mig igenom det som är svårt, mer eller mindre.
 
Jag har blivit 20 år och dessutom firat det utan större svårigheter. Jag har påbörjat vecka sex av åtta i min KBT, vilket gör mig stolt. Jag har inte hoppat av, trots frustration över känslan av meningslöshet.Första steget i min npu tas nästa vecka. Jag har fått och påbörjat ett nytt jobb, jag tillbringar numera mina arbetsdagar med ensamkommande flyktingbarn.
 
Jag äter för mycket choklad, rör mig för lite och har väldigt mycket ångest kring min fysiska kropp. Jag skar mig igen för ett x antal veckor sedan, det gick väldigt dåligt och resterna av det ger mig fortfarande ångest. Jag nät-shoppar för mycket. Jag har inte rätt till sjukpenning från FK längre.
 
Livet är väldigt mycket upp och ner, hit och dit. I vanlig ordning. Jag är däremot, vilket inte är lika vanligt, bättre på att observera mina känslor och tankar nu. Mina känslor och tankar går att iakta, stalka, hata och älska. Det betyder, som jag sagt förut, inte att dom är sanna eller realistiska.