Lovely Fall

Jag befinner mig i en hyffsat bra period just nu. Dessutom har min omgivning upplyst mig om att jag mellan september-december förra året också mådde rätt bra. Intressant.. Dock är jag orolig för kommande vår, med tanke på att jag de senaste åren under våren mått fruktansvärt dåligt.
Funderar på att boosta med ännu mer D-vitaminer den här vintern än vad jag gjorde förra säsongen. Det kan väl inte bli värre? Tips på bra ställen som säljer bra vitaminer uppskattas!
 
Jag skulle vilja göra högskoleprovet nu i höst, men tror inte att det är en bra idé eftersom att tanken är att jag ska börja jobba 100% från och med 1 november. Så jag har som målsättning att göra det till våren! För att undvika onödig prestationsångest.
 
Jag mår som sagt generellt lite bättre just nu. Jag har alltid tyckt om naturen i Jämtland under hösten. Tyvärr är min sömn rubbad. Jag somnar, men vaknar väldigt ofta varenda natt. Jag försöker att tänka att det är mänskligt och inte har med min sjukdom att göra, alla sover sämre under vissa perioder i livet. 
Igår var tyvärr en sementdag, en sån där dag då det känns helt omöjligt att kliva ur sängen. Det blev lite bättre sent på kvällen då jag befann mig hemma i Håsjö och fick se det mäktigaste norrskenet jag någonsin skådat.
 
Jag märker dessutom att min aptit försämras när jag sover dåligt, ser dock ingen koppling. Det borde väl vara tvärt om? Att jag bör känna behovet av energi i mat när jag inte får den vid sömn?
 
Jag är för tillfället skakis och hyper, det kryper i benen och som ni kanske märker kan jag inte skriva kronologiskt eller sammanhängande. Tankarna flyger hejvilt och jag känner mig smått galen. Fast det är härligt, att vara den spralliga tjej jag en gång i tiden definierades som!
1 S:

skriven

Ny mailadress då zonline upphört! :-)
Kan rekommendera Pure Pharmas D-vitminer.
Jag äter två kapslar om dagen av dem, om jag känner mig krasslig kan jag öka till fyra under en period.
Finns t.ex här: http://www.bodystore.com/purepharma-d3-120-kapslar
Kram / Susanne

Ps. När du säger att du känner dig hyper funderar jag åter på din sköldkörtel... Har de kollat den? <3

Svar: Tack för svar!Ja de har kollat den och den visar inget ovanligt eller felaktigt.
Tove Sandelin

2 Sandra :

skriven

Rosenrot tycker jag är bra

Kommentera här: