Fredag

Sinnessjukt spelas i bakgrunden och min kropp är väldigt tung idag. Jag hade ett fantastiskt roligt och givande jobbpass igår på nästan 12h, så jag var beredd på det här. Jag vaknade i hemsk ångest flera gånger under natten, vilket ledde till att jag till slut klev upp vid 5-tiden och tog igen missade tvprogram.
Idag återhämtar jag mig.
 
För två månader sen sökte jag ett x antal jobb. Två av dessa har svarat med att tjänsten blivit tillsatt av någon annan. Medan jag samtidigt blivit erbjuden en av dessa tjänster, som till och med kan tänka sig att betala mig under tiden jag pluggar. Om jag väljer att utbilda mig inom det området som tjänsten omfattar, såklart. 
Jag ifrågasatte anställningsavtalet, tillexempel den föreslagna lönen. Jag provjobbade i två dagar, gjorde mig bekant med eventuella kollegor och tog för mig. Visade vem jag är och vad jag kan erbjuda.
Tyvärr upplever jag tjänsten som oseriös och som att arbetstagarna på denna arbetsplats inte blir tagen på allvar. Jag kan låta kräsen, jag kan låta bitchig, men jag tänker inte ta oproffesionella arbetsgivare. Jag tänker aldrig jobba på en plats där kommunikation inte används.
 
Jag har jobbat rätt mycket och varit anställd åt lite olika arbetsgivare, så jag vet vad jag anser är ett proffesionellt och värdigt bemötande. Sen upplever vi saker olika, givetvis.
Jag har alltså bestämt mig för att stanna kvar hos Östersunds Assistansförmedling. Vilket känns bra, för jag älskar mitt jobb. Det känns även bra att någon annan såg mig och erbjöd mig ett annat jobb. Antagligen känns det bra för att det är någon form av bekräftelse. Jag finns och jag är aktuell.
 
Min plan är att återgå till att jobba 100% den 1 november. Det känns som att jag kan börja med det redan i mitten av oktober, men jag vill inte riskera att direkt falla tillbaka. 
Jag har bestämt mig för att fortsätta vara personlig assistent och därföe har jag även bestämt mig för att göra det bästa av situationen. Jag har helt fantastiska kolleger och en underbar arbetsplats. Det här jobbet har gjort mig till en bättre människa och jag hoppas att det kommer återgå till att vara en energikälla igen. 
 
1 Sandra :

skriven

Du är så bra!!!💕

Svar: 💕
Tove Sandelin

2 P:

skriven

<3

Svar:
Tove Sandelin

3 Camills:

skriven

Trott och tror på dig! De du valt visar på stor mognad och kunna se igenom de som varit. Kram

Svar: Tusen tack! Kram
Tove Sandelin

Kommentera här: