Varför?

Idag mår jag bättre än igår, vilket är skönt. Jag har gjort saker jag mår bra av, men inte känt att jag är mottaglig för nya intryck. Alla försök till någon form av konversation har gjort mig helt slut. Mitt huvud blir blockerat och jag kan inte sortera intryck. Därför har jag i princip inte lämnat lägenheten idag, jag har inte varit kapabel till det. Jag har velat förflytta mig från hemmet och jag har försökt, men inte med fina resultat.
Jag tror att det ofta är så för mig, att mitt huvud säger ifrån och loggar ut. Jag tror inte att jag kunnat känna det förut, utan att jag blivit frustrerad över att jag inte mår bra men aldrig vetat varför. Nu tror jag att jag vet, jag tror att det är en del i min psykiska ohälsa och jag tror att det är en del av mig.
 
När jag har dessa dagar, då mitt huvud säger ifrån och min förmåga att ta in information är nedsatt så blir jag väldigt trött. Samtidigt som jag känner mig såhär bedövande trött så känner jag att min kreativitet är lite högre än normalt. Jag vill göra allt, samtidigt. Jag vill göra allt samtidigt och med mig själv, för om någon stör förvandlas kreativiteten till ångest.
 
Förstår ni hur jag menar? Kan ni känna igen er i det jag skriver? Eller blir denna tes endast en blurrig slutsats för er också?
När jag känner efter och kommer fram till saker som dessa, så slutar det ofta med att jag är mer förvirrad än innan. Allt känns fortfarande konstigt, dumt och orimligt. Frågan VARFÖR finns alltid kvar. 
Varför drabbade det här mig? Är jag drabbad av något? Är det jag känner verkligt? Vad är det för fel på mig? Är det något fel på mig? Är jag annorlunda? På vilket vis är jag annorlunda? Varför?
1 P:

skriven

Du är min, och ditt varför är för att du ska spendera ditt liv med mig. ❤

Svar: Ja jag är din, men resten, va? haha <3
Tove Sandelin

Kommentera här: