Eller?

Att jag valt att distansera mig från vissa personliga problemfyllda situationer, har lett till att jag nu kan välja vad jag vill lägga min egna mentala energi på. Samtidigt befinner jag mig i en tid, när min omgivning och mitt land gör mig besviken. Vilket har lett till en kronisk sorg, förtvivlan och hopplöshet.
De två senaste månaderna, har jag fått ta del av historier och människoöden som jag aldrig någonsin kommer att kunna förklara. Jag kan inte och jag vill inte hantera er som saknar medmänsklighet. Dessa problem är större än både mig och oss, vi kan inte göra mer än det vi gör. Jag kan inte göra mer än det jag gör. Eller?
 
 
1 Mamma:

skriven

DU gör skillnad, jag gör skillnad, många gör skillnad. Men inte alla. Det finns massor att göra, men det räcker långt att räcka ut en hand, visa medmänsklighet och stötta. Du vet och jag vet att vi aldrig kan komma i skuggan av att förstå och känna, men det vi gör räcker.

2 Sandra:

skriven

Jag vet du vill hjälpa andra! Men du måste starta med dig själv först! När du hjälpt dig själv kan du hjälpa andra. Du kan bara göra DITT bästa! ❤

Kommentera här: