Bitar faller på plats

Jag respekterar mig själv för första gången på flera år, jag tycker att jag är okej. Jag börjar fortfarande varje dag med att känna efter hur mycket det trycker över bröstet, oftast är det inte särskilt mycket. Fast när det är mycket, så blir jag inte rädd. Jag låter det kännas hemskt, jag tillåter mig att hata allt, det är okej att inte känna glädje. Medveten om att morgondagen troligtvis kommer att vara bättre.
 
Jag har börjat inse vad jag har varit utsatt för och vad jag har upplevt. Börjat förstå vad som inte är normalt, eller i alla fall inte ska vara normalt.
Under en period, några år, hade jag regelbundet sex mot min vilja med en och samma person. Den här personen var väl medveten om att jag inte ville, men det var lättare att varje gång gå med på det fysiska istället för att annars utsättas för det psykiska obehaget. Vid varje tillfälle visade jag både verbalt och fysiskt att jag inte ville, det var i alla fall värt ett försök. Jag grät nästan alltid, inte hulkande, men tårarna rann okontrollerat. 
Jag känner än idag, att jag var dum som försatte mig i den situationen. Att jag borde ha lämnat platsen om jag faktikst inte ville. I minnet så ser jag på mig själv utifrån, men hur det faktiskt kändes i kroppen eller hur det gick till kommer jag inte ihåg. Helt ärligt så bryr jag mig inte, jag tror inte att det har drabbat mig så mycket. Jag ser det som en bekräftelse på att jag är och identifierar mig som brud, ingen slipper undan denna skit.

Kommentera här: